Kastar snart mobilen……..!

Min fina nya mobil har visst fått fnatt. Den saknar kontakt med servern vilket gör att den piper högt lagom ofta för att man ska få spader, dessutom drar det en massa batteri att den hela tiden håller på och söker något. Nu har det kommit till ett musikprogram också som jag inte blir av med. Där finns valen ”provmånad” och ”OK”? Vad ska man trycka på om man vill ha bort eländet? Nej, just nu känns mobilen som en elak liten fiende som jag inte begriper mig på.

Hade tänkt fråga sonen när han var förbi, men det var så roligt bara att sitta och prata med honom och småttingarna att alla tankar på mobilen försvann. Och just då höll den förstås tyst också.

Vi har haft en bra dag idag. En av de bästa grannar man kan ha, har varit och plockat undan ris från baksidan. Imorgon ska jag gå ut och plocka mer ris och lägga på hans släpvagn. Snälla människor finns överallt runtom oss, det är en sak som är säker.

Livskamraten mår riktigt bra och vi har varit ute en promenad. Dessutom försöker vi (jag) trappa ned lite försiktigt på hans smärtstillande tabletter, farliga saker de där som snabbt skapar ett beroende. Men det är en balansgång, Lk ska hållas smärtfri, men samtidigt så vill man inte att tabletterna ska tas ”i onödan”.

Ett besök i lekparken har jag också hunnit med och det är aldrig fel.Det finns ingen bättre medicin mot nedstämdhet än att träffa dessa kloka, vackra små människor.

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Hallo, Vi är har varit och umgåtts med vårt småfolk i helgen. Kul att träffa
    dom i deras hemmiljö också ibland, men eftersom dom bor i storstan
    blir det också skönt att komma hem till landet, efter några intensiva dagar
    tillsammans. Solen lyser från en klarblå himmel, hoppas det är ett gott
    tecken:-) Kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Mysigt det låter! Vi har varit och ätit en underbar middag med två småttingar o deras mamma o pappa. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.