Väder

Idag har det varit väder, mer väder än vanligt alltså. Det har regnat och så har det regnat och sedan regnade det en stund. Alltså blev det inget trädgårdsarbete idag. Men det kompenserade vi genom att städa ut ordentligt på glasverandan. Putsade fönster och diskade prydnadssaker. Jag blev så sugen på att skaffa mig lite mer blå glasföremål att ställa i fönsterna, men försöker kämpa emot. Mera saker behövs inte, det är en sak som är säker.

Det dåliga vädret gav en bra förevändning att åka till det nya köpcentrat. Det räckte med ett varv på nedersta våningen, sedan var vi less. Ett fynd gjorde jag i alla fall, en glödlampa vid namn GU9. Ni kan inte ana vad jag letat efter just den glödlampan…… tänk så enkelt det var tidigare då en glödlampa var en glödlampa, stor eller liten sockel, det var allt man behövde veta. Nu är det en hel vetenskap att hitta rätt glödlampa. Måste allt bli krångligare och krångligare, kan det inte få bli enklare istället.

Dagen avslutades med middag med 4 barnbarn, kul. Det är svårt att samla alla 7 samtidigt, man får ta det lite pö om pö och glädjas åt dem som finns tillgängliga. Så är det här i livet, gläds åt det du har och sörj inte det du inte har för tillfället.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.