Bara vi

Så har storasystern med make åkt hem. Efter sig lämnar de en trädgård som inte varit så välskött på många år, åtminstone inte sedan 2009 då vi köpte stugan. Det känns helt underbart att ha fått denna hjälp. Nu ska jag fortsätta att hålla efter ordentligt i sommar och inte låta trädgården bli vanskött igen. Direkt efter att vi skjutsat släkten till färjeläget så var det dags för nästa aktivitet; födelsedagskalas! Både Livskamraten och sonahustrun firar sina födelsedagar idag och vi har sådan tur att vi blev bjudna på go´fika.

Så var det dags för hockey och nu ligger Livskamraten och slumrar medan jag sitter vid datorn. Han laddar för den stora finalen i kväll, Heja Finland! Det är faktiskt ganska skönt när livet går tillbaka till sina vanliga, lugna gängor. Jag har renbäddat i sovrummet, där gästerna sovit, och det låter som att Lk tänker sova därinne i natt. Det blir i så fall första gången vi sover i samma rum sedan den 27 mars, påskdagen.

Nu har vi fått kallelsen till nästa datortomografi och läkarbesök, 7 och 8 juni, då hoppas vi att Lk slipper nackkragen, det blir jobbigt att ha den när det är varmare ute.

Jag köpte en ny inredningstidning idag, en tjock tidning som det dessutom var köpförbud på! Kassörskan var tvungen att ringa chefen och fråga om hon fick sälja tidningen…….. och det fick hon. För säkerhets skull lovade jag att läsa den försiktigt 🙂

Tidningen var tjusig och många hemreportage fanns. Bland annat fanns det ett reportage från en lägenhet och jag hann tänka; men varför har de tagit svartvita kort?
Då dök det upp en blomma på en bild och det var tydligt att det var inte i svartvitt, det var lägenheten som var så färgkoordinerad, från vitt via grått till svart. Burr, så vill inte jag bo, vackert och välmatchat, men ack så tråkigt! Nej, fram för färg i vardagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.