Barnbarnsdag + grillmiddag

Idag har det varit fullt upp. Jag har varit hos två av barnbarnen hela dagen, vi har varit ute i lekparken och sedan har jag gjort mig nyttig genom att hänga tvätt och dammsuga lite. Dagen gick så fort att vi höll på att komma försent till grillmiddagen på serviceboendet. Jag glömde helt bort tiden faktiskt.

Men nu har vi ätit grillmiddag med smarrig efterrätt och kaffe med avec. Inte dumt. Jag undrar om det blev livat på boendet efter att vi åkt därifrån…….

Hos barnbarnen observerade jag att det låg ett set med vita hörlurar halvvägs på golvet. Det större barnbarnet förklarade att hörlurarna hade fastnat i ytterdörren och blivit klämda och det kunde jag ju se att det var lite trasigt. Ordentlig som jag är så lämnade jag det till dottern och berättade att hörlurarna hade gått sönder. – Vi har inga vita hörlurar, förklarade hon. Jaså, det var mina……. en liten utgift till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.