Nationaldagen

Idag bestämde jag mig direkt från morgonen; inget arbete idag. På med finkläderna alltså och fast besluten att de skulle få vara på hela dagen. Började med att åka och handla då måg och hans arbetskamrat skulle komma på lunch. Hem och lämna maten, iväg till biltvätt för att få bort all kåda från granen bilen stått under, därefter till gammal anhörig och sedan till sonen med familj.

Iväg hem lagom till att steka laxen till lunchfrämmandet, sedan stryka lite kläder och gardiner som ska till SpanskaVillan. Därefter kunde jag inte låta bli att klippa den övre gräsmattan. Sedan middag; grillad halloumi med grillbacon.

20160606_163125Förberedelser inför middagen.
20160606_163141
Kan inte låta bli att lägga ut en bild på en vas jag köpte för 25;- på Returmarknad, jättesnygg vas till mycket bra pris. Den skiftar lite i blått, mycket elegant.

Och ja, jag har inte jobbat idag utan finkläderna har varit på hela tiden. God Nationaldag eller vad man nu säger! Och lägg märke till att denna dag delas inte med högröstade nationalister som försöker lägga beslag på vår svenska flagga utan denna dag är för oss alla här i Sverige! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.