Ännu en tropisk dag

Idag klarade jag av att vara utomhus ända till klockan 15 nästan, men nu har jag gett upp och gått in en stund. Tryckande värme, sådär att man bara väntar på den stora åskknallen och hällregnet. Kollade nyss på väderrapporten och det verkar som att det ska komma lite regn i natt och även i morgon. Blir det regn så ska vi åka och shoppa; en ny, stark, elektrisk trimmer och en fläkt till masktoan. Roliga saker va?

Om jag har tur så kanske vi köper lite sten och kanske någon regel till den nya altanen också. Jag vill så gärna ha den färdig i sommar, komplett med pergola och allt. Håller tummarna för att Livskamraten är på bra humör……..

Idag har vi övervunnit en del av motviljan mot att arbeta med brunnen. Vi gick ner för att sätta fast den sista ringen på brunnen, den som Lk gled baklänges igenom. Vi fick dit den med gemensamma krafter och han skulle bara punktsvetsa fast den så skulle vi vara nöjda för dagen. Men förstås, då krånglade svetsen, kunde den inte ha orkat ett tag till så vi fått vara nöjda med vår insats? Men vi får se det som ett genombrott, vi gick ner, vi gjorde åtminstone en del av det vi skulle ha gjort. Det är en bra början.

Vi fick lite kvällsunderhållning ute på sjön igår kväll. En lomhanne höll på och krumbuktade sig i vattnet. Två honor simmade en bra bit från honom, väldigt nonchalanta var de. Hade de kunnat så hade de visslat en liten truddelutt bara för att visa hur oberörda de var. Livet är härligt, det gäller att komma ihåg det och ta tillvara de små detaljerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.