Sportslig glädje

Såg ni MATCHEN igår, den mellan Island och England alltså? Hörde ni att engelska fotbollssupporters (huliganer) sagt att det var omöjligt att mucka gräl med islänningarna – de är så vänliga……… Såg ni glädjen i lagkaptenens ansikte när han nästan gjorde mål – glädje, strålande glädje. Visst är det det som är syftet med fotbollen? Förbrödring, sportsmannaskap, glädje. Spelarna som lät sina barn komma ut på arenan en stund. För att inte tala om när spelarna och supportrarna gjorde vulkanen tillsammans……Jag njöt!

Jag har också njutit av mina rosor här hemma. Gårdagens regn har tyngt ner dem lite grand, men oj vad de är vackra.
20160628_15241420160628_152101

Tittar på en av grannarnas hus, ser taket övertäckt av blå presenning, beklagar verkligen vad hon råkat ut för. Samvetslösa ”hantverkare” som plockar ned hennes tak och tror att hon ska betala dem för att få det lagat. Hur tänker människorna egentligen? Vi hade besök av samma killar förra veckan. De ville utföra markarbeten, men vi avböjde. Jag undrar vad man får för straff för ett sådant brott? Att börja riva någons tak utan tillåtelse? Att riva upp infarten utan överenskommelse? Jag fattar ingenting.

Idag är jag glad för två saker till; en ”gammal bästis” som vunnit pengar, hurra för dig! En ”gammal arbetskamrat” som tagit kontakt, kul att höra från dig!

Imorgon är det läkarbesök igen. Hoppas allt är bra så de kan släppa Livskamraten som patient.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.