Inget speciellt

Idag har det inte hänt så mycket, och skönt är det. Vi har varit och handlat en stege till brunnen. Fyra trallbrädor fick vi tag på men alla stenar var slut! Visst är det otroligt vad vi svenskar måste vara ett pysslande folk! Allt tar slut, alla bygger altaner, utekök och liknande. Många bygger dessutom sådana enorma altaner, med separata ”rum” för kök, matsal och lounge. Milda makter, och jag som är så nöjd med våra nya 18 kvm, inte mycket att hänga i julgran jämfört med vad vissa andra bygger.

Ett par av grannarna har just lagt en trädgårdsgång med skiffer och där kan man tala om tungt arbete. De kom över och tog en kopp kaffe under vår fina pergola och se på sjutton, nu ska de bygga nytt trädäck och köpa likadan pergola. Maken suckade först trött när makan började prata om pergola, men efter att hört hur enkel den var att sätta upp (jag klarade det ju själv) så blev han snabbt med på noterna.

Nu när vi har en ny stege så är det inget som hindrar oss från att klättra ned i brunnen och gräva upp lite sand. Livskamraten ser trött och sliten ut nu på eftermiddagen, jag undrar om det är lite ångest över detta. Jag har erbjudit mig att klättra ned, det känns inte alls farligt om jag får ha en säkerhetslina, men han verkar inte villig att släppa ned mig. Nåja, det är bara att ta en sak i taget. Nu ska jag till exempel ta middagen; grillat ute på altanen, jiippiiiiii!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.