Fram för Ernst!

Var hittar Ernst K alla sina läckra byggnader? Jag älskar att se hans program varje sommar. Inte för att jag blir speciellt lockad av hans göra-eget-projekt, men för dessa ljuvliga byggnader där han får husera fritt. Ibland brukar jag säga att: tänk om Ernst fick se vår källare här i SpanskaVillan. Jag undrar vad han skulle göra av det utrymmet.

För att säga sanningen så är det ett utomordentligt svårt utrymme att göra något vettigt av, men det skulle vara skoj att se honom försöka. Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Livskamraten är väldigt trött i ryggen efter de senaste dagarnas golvläggning, så vi har mest bara slappat. Jag har badat, förstås, och det var väldigt skönt att bada och tvätta håret. Men efter att jag kommit upp så känns det att kroppen är kall. Då var det skönt att sätta sig i bilen, åka på handelsträdgården och köpa pizza. Lat dag även idag alltså när det gäller maten.

Imorgon blir det i alla fall grillat och då ska jag ta fram mina underbara, gula kantareller, mums. Först ska vi handla lister och lister och lister…… smyglist, kantlist, ja alla de lister man bara kan tänka sig. Allt behövs för att dölja ojämnheter, så är det bara.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.