Flytt

Idag har det skett en omflyttning. Inneboenden har fått byta rum, från vårt arbets-/gästrum till vårt ”lekrum”. Jättebra blev det. En gång i världen var det vårt sovrum så det finns en stor garderob med skjutdörrar. Nu har hon gott om förvaringsutrymme för kläder och grejor, de nya gardinerna finns på plats och jag tror att hon är jättenöjd. Lite besvärligt var det att få in den stora sängen på plats, men vi lyckades i alla fall.

Jag har också hunnit med ett besök på PMU igen, för 30:- köpte jag ett jättesnyggt svart fat som passade jättebra i mitt afrikainspirerade badrum, en liten elefant som kommer att passa bra med de andra elefanterna i SpanskaVillan och 15 gardinringar som kommer att bli perfekta till de nya gardinerna i arbets/gästrummet. En fika på Avion och ett besök på IKEA hanns också med idag. Tur man har härliga kompisar som är villiga att ta en liten shoppingrunda ibland. Även på IKEA blev det mer handlat än planerat, såväl nya tallrikar och glas som förvaringsboxar till inneboenden N.

Imorgon finns inget inplanerat och det känns skönt………. fast jag måste förstås måla färdig ytterdörren andra varvet och åka till min gamla släkting och byta gardiner, men frånsett det så sträcker sig dagen tom och skön framför mig. Måtte det få förbli så, jag vill inte vara så effektiv imorgon. Den finska massagen (ja, den heter så) som jag fick i måndags har satt sina spår, jag har ont överallt i mina muskler. Ser redan fram emot att gå och få en andra omgång lite längre fram, man måste väl få unna sig något lyxigt ibland. Må så gott!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.