Den stora tröttheten har slagit till

När vi kom hem i förrgår så var det kallt här. Vår lilla inneboende hade vridit shunten till max, kört tvättmaskin och torktumlaren samtidigt så säkringen hade gått. Det blev till att elda med pellets och göra upp eld i kaminen för att snabbt få upp temperaturen. Igår blev det alltså till att köra tvättmaskinen gång på gång. Nu hoppas jag verkligen att vi ska kunna använda tvättmaskinen i stugan nästa gång vi är där. Det är lite jobbigt att dra sängkläder etc fram och tillbaka.

Skönt var det också att gå en promenad med en väninna och slöprata om ditten och datten. Ett besök på biblioteket, middag för två av de större barnbarnen och slutligen, ridlekis, med ett av de yngre så känner jag mig som hemma igen.

Så, idag, har den stora tröttheten slagit till, jag har inte lust att göra någonting……inte städa, inte gå och handla, absolut ingenting ….. och vet ni vad det bästa är; jag kan tillåta mig att göra så. Alltså mina vänner, idag blir det sängläge med en bok, TV-tittning och kaffedrickning som blir dagens stora höjdpunkter.

Glad helg önskar jag er.
IMG_20160918_144601

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.