Glitter

Yes, vi ska glittra på nyår. Jag tog våra inneboende med och åkte in till stan. Syftet var att besöka returbutiker och hitta något riktigt glittrigt åt de unga. Själv letade jag bara genom min garderob, hittade min mjuka, grå sammetsklänning, letade reda på min gamla bolero med silverblänk, så hade jag min nyårsstass färdig. Allt jag behövde var ett par glitterörhängen och, gissa vad, guldiga lösnaglar.

IMG_20161228_113450

Men tjejerna behövde nya klänningar och det hittade vi också. Två riktiga festklänningar på SoF, tillsammans gick de på 250,-, perfekt för en kvälls glittrande. Ja, vi ska ha våra två inneboende med på nyårsmiddagen som vi går på. Den ena ska arbeta på nyårsdagen så hon går säkert hem ganska tidigt. Den andra, ja det är väl inte omöjligt att hon avviker till någon annan fest. Min gissning är att hon byter dress innan hon försvinner.

Ny  lyser solen så jag ska gå ut en promenad, det behövs. Inget nyårslöfte ska lämnas, men däremot ska jag promenera mera och äta mindre, alla kläder krymper ju så mycket där de hänger i garderoben. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.