Ny dator, nytt sim-kort

Jaha, så lade den nya datorn av helt plötsligt. Den bara stod och flimrade, ungefär som ett flimmer på EKG:t. Jag for iväg och köpte en ny, men vi ska lämna in den gamla och se om det var något att åtgärda. I morse så gick det inte att gå ut på Internet. Trots ifyllande av PUK och PIN och stöd från supporten så nekades vi tillträde. Det blev till att åka iväg och hämta nytt sim-kort och nu verkar allt fungera.

Vi hade kaffefrämmande idag så nu tog några fler julkakor slut. Får vi nu bara ”främmande” imorgon också så kan vi se slutet på dessa kakor, goda men ack så kaloririka.

Jag provade ett nytt mönster på ett par sockor, fina blev de men jag har dragit åt garnet för hårt vid byte av färg, så lille J kunde inte få på sig dem. Få se om det går bättre med lille M, han har mindre fötter. Tur ibland att man har gott om barnbarn, alltid passar sockorna till någon. Så här blev de:

OK, här skulle bilden vara men jag hittar inte igen den på den nya datorn, jag behöver nog hjälp här. Får återkomma.

2 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Va du kostar på dig …. En ny dator ! Men ,jag är ju förstås glad åt , att du är uppkopplad så jag kan läsa dina inlägg .
    Ha en bra helg !

    • grandmother (inläggsförfattare)

      ja, det sved i plånboken, eller rättare sagt i kortet. Men man måste ju ha en dator…… Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.