Man lär så länge man lever

Jajamen, minst en ny sak ska man lära sig varje dag. Dagens lärdom var hur man kommer åt sina bilder för att kunna lägga in dem på bloggen (ny dator). Denna bild skulle varit inlagd igår men då lyckades jag inte. Men idag; trada! här kommer den, socken med det nya mönstret:
sockar
Nytt för mig men säkert gammalt för många av er. Nu håller jag på med två stycken med beige och rosa. Jag har fått dille på att sticka verkar det som. Men nu känner jag att jag måste göra något annat så imorgon ska jag lägga ny puts runt våra nya källarfönster, inifrån. Man måste ju variera sig.

Jag längtar till SpanskaVillan, men känner att jag vill se till att allt ordnar sig för vår arbetssökande inneboende, N1. Är det någon som har behov av en tjej som gärna vill jobba inom hotell-turism-
näringen alternativt försäljare, dock ej telefonförsäljare? Hör av er isåfall.

Nu börjar en ny vecka, njut av varje dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.