Fortsatt väntan

Inget hände igår, inga tråkiga, eller bra, besked, inget oväntat. Men jag har fortfarande en känsla av att något lurar därute, något kommer att hända och jag tror inte att det kommer att vara bra. Någon kristallkula har jag inte så det är väl bara att försöka skjuta bort känslorna och tänka på annat.

Vi hade i alla fall trevligt till middagen igår, med N1, N2 och store L. Vi åt av den enormt goda potatissalladen som ser ut att kunna räcka hela veckan ut. Till den hade vi nygriljerad skinka och det var jättegott. Jag antar att vi borde äta samma till middag idag, får ta och köpa lite svamp så det blir lite omväxling i smaken. Kvällen blev jättetrevlig, alla var så uppspelta. Kvällens bästa minnesbild var när jag tittade in i badrummet där tjejerna stod och sminkade sig. Inget ovanligt med det, men det ovanliga inslaget var Livskamraten som stod där med ansiktsmask, bara på näsan, men ändå. Gissa om jag skrattade. Senare tittade vi på TV:n där Tommy Lee Jones spelade tuff polis som bevakade ett antal cheerleaders och han blev minsann behandlad betydligt mer än LK. Ack ja, vad man kan få stå ut med.

Lördagen sträcker ut sig framför oss som ett oskrivet blad. Jag vet att det är LK:s uppgift att spela på travet idag och förväntningarna från gänget är skyhöga. De fick ju in en riktig smällkaramell för ett par veckor sedan och det skulle sitta bra med en till. Så jag kommer att få vara ensam idag. Vad ska jag då hitta på?

Ut i friska luften, självklart, men sedan då…….. Middagen är redan planerad så den kan man glömma. Huset är städat, tvätten är tvättad, jag har slut på garn till den andra sockan jag håller på att sticka……….Jag har skurit till det sista och slutliga trappsteget som ska till stugan…jag har ju förstås kaminen som vi börjat fundera kring
kaminVi har rivit bort det gamla runt, och bredvid kaklet och funderar nu på vad vi ska göra av den väggen. Problemet är ju att vi har olika kakel, det grå och det blå, så det är inte riktigt lätt att hitta en bra lösning. Vi har i alla fall hittat ett kakel som ser ut som små, liggande mörkgrå kakel som vi tyckte var snygg och kunde passa. Vi tog t o m foto på kaklet för att kunna få smakråd. Men store L, han sade nej till kakel på en gång – då kommer kaminen att se ut som en liten pluttkamin – var argumentet. Dessutom photoshoppade han in kaklet så vi fick se hur det skulle se ut. Helt fantastiskt vad man kan göra?! Nu har vi i alla fall enats om att måla med strukturfärg och sätta dit något vackert. Det kanske jag kan fundera på idag; vilken slags utsmyckning det ska bli. Japp, så får det bli.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.