För mycket av allt skämmer det mesta

Nu har vi ätit tjejernas fantastiska potatissallad i fyra dagar. Den är god, men nu börjar det bli för mycket av den varan. N2 har åkt till stan och ska äta hos en kompis. N1 har deklarerat att hon inte vill äta salladen utan tänker ta en djupfryst pizza istället. Så nu är det bara Livskamraten och jag som kämpar med salladen, men nu tror jag att det får räcka. Underbart god och igår åt vi den med svamp, bacon och skinka. Mycket gott men det är halva skålen kvar…….

bomb-154456_960_720I-landsproblem javisst. Min oroliga känsla av att jag väntar på något otrevligt hänger kvar…..är det Trump som ligger bakom känslan?…..är det att en genomförd våldtäkt lagts ut på Facebook?…..är det för att sexleksaker innehåller mindre gift än leksaker?…..är det för att Moderaterna flirtar med SD? Bara välj, det finns mycket att fundera på och oroa sig över.

4 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Man tar åt sig en del av världens elände vare sig man vill eller inte och ibland så känns det som att ens mentala skräpfilter så snabbt blir överbelastat och jag önskar verkligen att man kunde köpa ett extra filter för nuförtiden verkar det ju hända ovanligt mycket dumheter i världen…

  Fy fabian!! Tur man kan roa sig lite med en å annan trevlig vk-blogg 🙂 Kram

 2. Inga-Britt Gustavsson

  Jag bara säger ….. Börja dansa . Det går åtminstone inte att oroa sig just då i alla fall .
  Mitt motto är att göra så roliga saker som möjligt !

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Men så lustigt, jag har också hört hur bra det är och bestämde med Livskamraten att vi ska börja dansa tillsammans. Börja försiktigt med en dans hemma i vårt eget sovrum och sedan fortsätta vidare. Vi skulle börjat i måndags men glömde det helt och igår blev det förstås inte heller. Men vi ska, absolut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.