Middag med guldkant

Vi var på middag igår, trav-middag, kan man säga. Vi alla hade olika system som granskades och länge såg det bra ut för mig och värdinnan på vår Harry Boy. Men en spik satt fel så det blev inga pengar. Men det blev det för värdinnan och hennes kompis-spelgäng. V75an gick in minsann och en bra vinst blev det. Fantastiskt roligt! Fast man inte har del i pengarna så blir man alldeles pirrig av glädje å deras vägnar.

Minsann, både god mat och dryck samt en spelvinst på det. Nu ska jag ge mig på de tre Triss-lotterna jag har samlat på mig. Det är ganska skönt att ha dem oskrapade ett tag för då kan man rent vara potentiell miljonär. När man väl skrapat så är drömmen borta, suck.

Idag har jag att göra, bröllopsplaner ska smidas. För vem, avslöjas inte, inte ännu i alla fall. Måste kolla runt efter lite olika attiraljer som kan behövas. Det känns som ett roligt jobb. Igår hittade jag dessutom spegeln som jag tror skulle passa jättebra ovanför kaminen. Den är inköpt på loppis, är det någon som har sett någon i en affär. Hör gärna av er i så fall.

Önskar er en skön, lagom aktiv söndag.
spegel
Så ser spegeln ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.