Skymningen sänker sig över en grå dag

Så är det, denna dag började i en grå dimma och den ser ut att sluta i ett grått töcken, helt enkelt inte någon rolig dag. Denna dag kan man lika gärna stryka ett streck över och glömma bort helt och hållet tycker jag. Visserligen har vi fixat färdig kaminväggen och tagit en promenad, men lusten, glädjen håller sig borta idag.

Jag får titta fram mot nästa vecka, då är en hel del inbokat, såväl kafébesök med gamla arbetskamrater som tjejmiddag med det vanliga sällskapet. Utöver det så ska det bli bankbesök, ja som jag skrivit tidigare så har man ju inga pengar där längre, men bokar man tid så kan man få komma dit på besök, undrar om de bjuder på kaffe?

Jag ska även gå på Artros-skola, det blir spännande. Besöket föregående vecka hos läkaren resulterade nämligen i att jag ska få röntga mitt knä och även börja träna mot artros. Jag vill inte riktigt acceptera att det är artros som smugit sig på, men vi får se. Om röntgen inte visar något så ger väl ”skolan” mer kunskap om Livskamratens sjukdom.

Men, ni som läser detta, jag önskar er en bra lördag kväll. Själv ska jag bara fortsätta med denna gråa dag och virka färdig en ponchos åt lilla L. Den är i alla fall färggrann så det kanske ger lite mer liv åt kvällen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.