Avslut

Så har ytterligare en dag snart gått till ända. Idag har jag fixat lite mer uppe i den övre hallen plus att vi åkt och handlat inför helgen. Inte mycket att säga om denna dagen. Igår var vi Öjen-tanter iväg på shoppingtur till diverse returbutiker / loppisar. Blev inget handlat men trevligt hade vi. Vi stannade och åt lunch på Timrå Gårdsbutik. Vilket trevligt ställe, underbar miljö, fantastisk mat och så fina saker till försäljning, ett riktigt toppenställe. Ska ni mot Sundsvallshållet så missa inte detta underbara ställe.

Just nu regnar det, är riktigt grått och mulet. Tur att vi både var in på Systemet och har handlat lite godis och chips, det får bli fredagsmys. Imorgon blir det fest på andra sidan sjön. Vi får inte ta med oss några gåvor, men jag har köpt servetter med rosmotiv och matchande ljus, bara därför att……….

Nu hoppas jag att det blir riktigt fint väder hela helgen, så vi kan sitta ute och njuta i vårsolen. Önskar er en trevlig helg!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.