Ännu en fylld dag

Nu är man hemma igen och gamla rutiner börjar komma igång. Alltså har dagen ägnats åt att att klyva ved från den gamla stormfällda björken och det är inte lätt. Enorm stam, massor med kvistar, jag vrider och vänder på klabbarna för att kunna klyva någon början någonstans. Vid ett tillfälle skulle jag ha loss en klabb som var fastfrusen i snön och det bar sig inte bättre än att jag drog och drog och drog och helt plötsligt lossnade klabben från underlaget. Jag ramlade baklänges, ett riktigt sådant där platt fall där man kollar runt ”det var väl ingen som såg” samtidigt som man helst vill skratta högt, men man kan ju inte ligga där platt på backen och skratta alldeles ensam. Samtidigt vred jag till mitt artrosknä så nu har jag riktigt ont.

En timmes promenad på det och det blev dags att ta på knäskydd. Efter middag med barn och barnbarn, så åkte jag med lilla L till 4H-gården där hon rider varje torsdag. Det är så fantastiskt mysigt att få vara med henne, men nu har jag verkligen ont i knät. Antiinflammatorisk salva och en värktablett så får det bli en tidig kväll. Jag hoppas på en lugn natt för mig själv och alla er andra. Sköt om er.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.