Shoppingdag igen

Idag hade vi damer i Gästa en liten shoppingdag. Vi åkte ut på Alnön och tittade runt. Så många fina byar det finns, men vad det håller på att vara bebyggt. Överallt hus, hus, hus, på en del ställen känns det som att man inte skulle kunna öppna dörren utan att smälla in i grannens hus. Men dyra hus/tomter är det.

Jag köpte två ljuslyktor på Sedes Interiör & Café, men nu är jag inte säker på om det blev så bra. Nyss var jag ut och tog två bilder, med två olika lyktor, kanske jag kan bestämma mig när jag ser det på kort

IMG_20170724_173652Den gamla lyktan. Jag har lagt mosaik på stolpen

IMG_20170724_173633Den nya lyktan

4 kommentarer

 1. Anncharlotte Johansson

  Å så fina! Den övre tycker jag passar så fint i färg till kruka, trappräcke och piedestalen om ”om mormor själv får välja” 😉

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Så roligt att du hör av dig med en kommentar. Tack för att jag får hjälp att bestämma mig. Kram

   • Anncharlotte Johansson

    Du/ni är så otroligt kreativa med ert sommarparadis. Är verkligen mycket nyfiken hur allt såg ut i tidernas begynnelse 😉

    • grandmother (inläggsförfattare)

     Ska se om jag kan lägga ut någon bild där man ser hur det såg ut när vi köpte stugan, vi har fortsatt att stärka den spanska influensen så gott vi kan. Roligt är det, allt är tillåtet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.