Svarta naglar

När jag satte mig vid datorn så noterade jag att mina naglar inte ser så trevliga ut. Fast jag har duschat så är jag alldeles svart under naglarna, usch och fy. Tydligen glömde jag handskarna idag när jag gjöt (heter det så?) lite mer idag. Vädret var lite si och så i morse så jag tog på mig arbetskläder och gjorde färdig en stor trampsten
IMG_20170725_201318Det känns bra med dessa två stora trampstenar, men jag ska göra ytterligare en bara därför att….. det är ungefär som med blommor, det ska vara ett ojämnt antal

Lite betong blev över så då fortsatte jag med att gjuta kanten runt muren. Jag köpte två plantor backtimjan igår så jag kommer att sätta in lite gröna växter lite här och där. Ingen vidare planering av mig utan jag kör bara på känn, hipp som happ.

IMG_20170725_201325Här har det blivit utrymme för en liten planta. Jag är jättenöjd med de vita stenarna längs muren. Det är bara att fortsätta med det. Mina två backtimjan syns också på bilden, vi får väl se var de hamnar.

När jag gjort mig av med all betong så tog jag sekatören och började klippa lite sly och rönn i sluttningen. Vi vill bara ha blåbärsris där, inga höga växter. Livskamraten passade på att kapa lite av de träd som vi fällt tidigare så vi kände oss riktigt duktiga. Varmt blev det också. Vi tog oss en öl mot eftermiddagen och konstaterade att ingen av oss ville göra någon middag. Det blev alltså till att fråga grannarna som var ute och jobbade med vedklyven om de ville äta pizza med oss, och tänk, det ville de. Så det blev en trevlig middag och nu väntar vi bara på fotbollsmatchen Sverige-Italien. Heja svenska damer!

4 kommentarer

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Vad roligt att du tycker det! Det är skönt att slippa dra med sig en massa sand och grus när man går i alla fall. Kram

 1. Marja Granqvist

  Så fina trampstenar du gjutit! Ni jobbar på med era projekt och det låter så trevligt. 🙂
  Kram!

  • grandmother (inläggsförfattare)

   De är i alla fall stora och rejäla! En till ska göras innan jag ger mig (tror jag). Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.