Semesterkänsla

Idag har en känsla av semester infunnit sig. En känsla av lugn och ro. Det hindrade mig inte från fortsätta kampen mot sly och rönn längs sluttningen. Riktigt spännande var det när jag började bakom huset. Det består helt och hållet av sluttning och där är man aldrig. Brant är det, men när jag började rensa så upptäckte jag att Knutte murat upp stenterasser för att binda jorden. Det såg riktigt trevligt ut när det började synas. Tänk att man fortfarande kan upptäcka nya saker, roligt.

Vi satt nere vid sjön ett tag och bara lyssnade på tystnaden. Så skönt, så vilsamt. Det är mysigt med sjön, men det är också väldigt jobbigt när det blåser. Hoppas verkligen att det stilla vädret håller i sig. Vi behöver lite lugn och ro. Trots allt så är vi ju pensionärer! Sköt om er och njut av att bara finnas till.

2 kommentarer

 1. Inga-Britt Gustavsson

  Hej Grandmother ! Jag önskar att jag som du kunde ha en semesterkänsla , men istället så känner jag en allt starkare ilska !
  Och detta beroende på det oärliga politiska spel , som just nu förekommer ……
  Antar att du läser min blogg , så du vet vad jag menar .Jag kan helt enkelt inte låta bli att reta mig !!
  Kram till er båda !

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Ja, jag läser din blogg och jag delar din ilska. Men låt den inte komma i vägen för din egen sinnesro utan njut av allt som du har omkring dig och som är verkligheten. Det känns absolut inte bra med det politiska rävspel som pågår men……………Vi får hoppas att nästa val visar vad vi tycker. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.