Slut på veckan

Den gröna spindeln som jag hittade igår verkar vara en grön bladspindel. Man blir så nyfiken när man hittar ett litet djur som man aldrig sett förut, men som tur var finns ju Internet och det man inte hittar där, det finns nog inte.

Vi fick gäster i morse, gäster som bara stannade en liten stund, som hade med sig egen matsäck och egentligen bara lånade vår pergola en stund för att äta och vila lite. Nåja, man får väl vara glad för det lilla….Det är så roligt när det kommer besök när man är här. Idag ”pratade” jag med en väninna via Messenger och hon frågade när jag ska komma hem för hon längtar efter våra promenader. Suck, det gör jag också. Ibland är jag så kluven när jag är här. Jag längtar efter barn och barnbarn som har fullt upp utan att vara med mormor/farmor. Jag längtar efter mina promenadkompisar, efter vardagen. Undrar hur lång tid det skulle ta att känna att det är vardag om man flyttar hit året runt?

Även idag har jag gjutit; en ormbunksplatta, en rund trampsten och ett litet hjärta. Hoppas att hjärtat blir bra för då tänker jag ta det med mig på fredag då vi ska till Skedlo på fest.

Nu har söndagsstillheten sänkt sig över oss. Just nu regnar det lite men så snart solen tittar fram så ska jag ut och bada. Det är varmt i vattnet idag också, säger grannfrun som redan hunnit bada två gånger. Hon är rask, hon.

IMG_20170730_145433Lägger in en bild på mitt vackra lejon som så stolt sitter och bevakar sin lilla orange planta. Jag skulle så gärna vilja veta vad den heter, undrar om den är perenn? Svea, om du ser detta så känn mitt varma tack för att jag fick lejonet. Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.