Suck

Igår satt jag i tandläkarstolen från 13.30 – 16.00-frånsett från två korta promenader till rtg-rummet. Jag var på Tandläkarhögskolan och då är man ju inställd på att det kan ta längre tid, men 2,5 timme var i längsta laget. Det kändes som att läpparna gick från öra till öra och att de var fulla med blåsor. Då var det skönt att få komma hem och umgås med lilla L och lille J.

Vi läste och pratade, mysigt. Idag hämtade jag dem från skolan och vi tog en sväng till Avion. De är så underbara att umgås med. Jag hade gjort köttfärs med tomatsås och pasta och bakat en vinbärskaka, inte dumt.

 

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ja usch, nog finns det roligare saker att göra än att vara hos tandläkaren, fast…det brukar ju bli bättre efter ett besök 😀 Avion…se där, vi hade kunnat stöta ihop, jag och Helena var där och lunchade idag, och tog en kaffe 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.