Snopet

Idag hade jag planerat att kapa buskarna på baksidan, men regnet gjorde att den tanken försvann i takt med regndropparnas plask mot gräsmattan. Flexibel som jag är tänkte jag om och tog fram höstens gardiner istället. Perfekt dag att tillbringa vid strykbrädan. Men först lite lunch.

Uppstekt leverpalt, underbart. Vad jag inte tog i beräkningen var förstås paltkoman som slog till. Måste vila en stund på soffan. Vaknade när god vän ringde -kom och drick en kopp kaffe.

Gjorde så och åkte sedan därifrån till släkting som bakat. Trevligt, två kaffestunder efter varandra, får bli en extra lång promenad imorgon. Nu har jag gjort ugnspannkaka med bacon och tittar på högen med gardiner. Det känns som att högen ligger bra där den ligger.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.