Måndagen har redan passerat

Det blev en späckad dag idag. Upp med lilla L och lille J, fika och iväg till skolan. Ut på en riktig långpromenad med en bra promenadkompis. Sedan lagade jag korv i ugnen med gratinerat potatismos för att vår inneboende skulle få komma hem till en färdig middag och även ha till morgondagens lunchlåda. Därefter bar det iväg, söderut mot SpanskaVillan.

Helt plötsligt, före jag kommit till Ö-vik, slog den stora tröttheten till. Det fanns inte en chans att jag skulle våga köra vidare. Det har ju hänt ibland att min hjärna ”bara slår ifrån” och det vågar jag inte riskera på E4:an. Det blev alltså till att köra in på en vändplan, låsa dörrarna och sova. Som tur var hade Livskamraten kvar sin nackkudde i bilen så det blev faktiskt en väldigt skön tupplur.

Sedan var det bara att köra vidare och beundra de vackra färgerna längs vägen. Så fantastiskt underbar hösten kan vara. Nu hoppas jag kunna ta några vackra fotografier även här runt Öjen. Jag blev tvungen att gå och lägga mig igen direkt när jag kom fram. Sov över en timme och ändå känner jag mig ordentligt trött redan nu. Längtar bara i säng. Kanske något virus.

Sängen lockar på mig – kom och känn så svalt det är, så sköna lakan, för att inte tala om din favoritkudde……… Jag ska försöka stå ut en halvtimme till, sedan kastar jag mig i sängen. Skönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.