Ytterligare en inneboende

Så var det dags igen, vi har fått en inneboende till. Denne har en egen ”liten” bostad med sig, vilket ju kan vara en fördel. Men han skräpar väldigt omkring sin lilla bostad och dessutom kräver han en egen toalett. Så nu har vi ställt i ordning en trädgårdsstol med tidningspapper nedanför. Där kan han i lugn och ro utföra sina behov.
IMG_20171021_100122Så är det, lille Jako har kommit för att vara med oss i några veckor. Nu blir det till att äta i vardagsrummet så han får sällskap och tillbringa kvällarna i soffan så han får vara ute och umgås med oss. Det ska faktiskt bli trevligt. Till skillnad från andra inneboenden så vet man ju alltid var man har honom….

Igår var jag på biblioteket och lyssnade på ett föredrag om hunden Artur. Tiden gick fort och det var intressant att höra hela berättelsen. Det måste helt enkelt finnas någon slags kemi mellan vissa varelser, djur som människor. Hur ska man annars förklara att denne hund, efter att fått två köttbullar, valde att följa denne man på sådana strapatser? Intressant.

Idag ska jag förbereda en smörgåstårta för imorgon kommer ett barnbarn med sin ”respektive”. Jag har aldrig träffat h*n så det ska bli så kul. I övrigt ska jag göra absolut ingenting!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.