Nytt rekord

Men visst, idag har jag slagit nytt rekord! I vad? Jo, att sitta hos tandläkaren (Tandläkarhögskolan). Idag hade jag tid kl 13.30 och räknade med att vara färdig 16.00. Men klockan var 17.00 när jag äntligen blev uppsläppt från tandläkarstolen. Men vi var nöjda, både tandläkarstudenten och jag. Han lyckades på första försöket med avgjutningen så nästa gång jag kommer då får jag en färdig krona. Många timmar men lite pengar.

Nu har vi ätit lasagnen som jag förberedde igår. Det var ordentligt sting i den. Jag tog lite chili-krydda och locket föll av så det blev rejält med chili. Visserligen for det mesta på sleven, men tillräckligt hann i alla fall ramla ned i köttfärsen. Men det gör ingenting, det var gott och vi fick upp värmen i kroppen. Ont i munnen har jag i alla fall så nu har jag tagit en Alvedon och hoppas att den snart ska göra någon nytta.

Idag upptäckte jag att Jako badar i sin vattenskål. Oj, vad han kämpade. Skålen är alldeles för liten, men han gav sig inte, härligt att se. Jag lät honom komma ut efter badet och det kändes så roligt när han var blöt om fötterna. Så lättroad man  är.
IMG_20171030_112704Han sitter på skålen och ”hurves”, mysig är han!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.