Första julklapparna köpta

Äntligen har jag varit ute och köpt några julklappar. Inte nog med det, min väninna och jag besökte även Musikhjälpen och lyssnade på Erik Saade en stund. Mysigt, men lite kallt.
IMG_20171213_153856

Inte en lucia har jag sett i år, men jag klarar mig utan. Lite förargligt är dock att Livskamraten väckte mig i morse, sade något om ”Lucia”, men jag vaknade inte till riktigt utan somnade om. Så han kom in igen och väckte mig ordentligt. När jag kommer upp ser jag att han har dukat fint åt mig, the, smörgås och levande ljus. Tanken var att vi skulle titta på Lucia på TV:n tillsammans. Så ledsen jag blev att jag missat det. Det vanliga Lucia-firandet de sista åren har varit att jag varit iväg till någon av de små barnbarnens lusse-firande eller tittat på TV själv, men just i år så hade han tänkt att vi skulle titta tillsammans. Rackarns, det missade jag.

Såg ni att det blev vinst för demokraterna i Alabama? Tack och lov! Man har hänvisat till att det är väldigt konservativt i Alabama, men vettigt nog så inser även de konservativa att man inte kan välja en man som är anmäld som pedofil till att representera Alabama. Måtte man bara plocka bort Trump också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.