Burr

Igår kväll kunde jag inte somna. Usch och fy, klockan 02.00 var jag uppe en stund och tittade mig omkring i huset, sedan läste jag en stund och någon gång efter det somnade jag. Inte roligt att ligga vaken. Lite roligare blev det när jag började läsa boken ”Miniatyrmakaren” av Jessie Burton. Först kändes den lite trög men efter ett tag så kändes den väldigt spännande. Nu riktigt längtar jag efter att få gå och lägga mig och läsa lite till.

Vad gör man då när vaknar kl 10 på morgonen, alldeles för sent kändes det som. Jo, man kontaktar en promenadkompis och kollar om hon vill gå ut en sväng. Först därefter upptäcker man att det regnar. Det regnar, den 14/12, burr. Vi gick i alla fall en timmes promenad och jag var totalt genomblöt efteråt. Men mycket piggare. Sedan lyckades jag få till stånd ett riktigt gräl med Livskamraten och då vaknar man ju till ytterligare ett snäpp.

Sedan hämtade jag ut ett paket från Spelboden och upptäckte att jag uppenbarligen blivit  prenumerant på något som jag inte alls tänkt prenumerera på. Vid det laget kändes jag väldigt uppvarvad, men efter att fått en ny mobiltelefon när jag var in på Coop, så kändes det bättre. Nu har jag en sprillans ny telefon till samma månadskostnad som tidigare, inte dumt. En bra telefon som inte har några knappar på sidan utan knapparna sitt mitt bak. Det är bra för jag har lyckats stänga av telefonen eller stänga av ljudet ibland när jag greppat tag i den som jag har nu.

Så här ser mina röda och gula Cannor ut. Inte direkt julaktiga, men so what?!..

IMG_20171214_124833 IMG_20171214_124905

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.