Lite av varje….

Egentligen skulle jag vilja att julen redan var överstökad. Yes, det är den tanke som slog mig idag. Jag skulle vilja att allt var över och klart. Tänk att bara få vakna en morgon och inte ha något, och då menar jag absolut ingenting, framför sig. Kanske plocka ned de gamla jeansen från vinden och sy en matta. Kanske väva en liten, liten trasmatta till dockskåpet. Kanske lägga mig på sängen en stund mitt på dagen och bara titta rätt upp i taket. Det är inte lätt att vara panschis, man är så upptagen alltjämt.

Ändå har jag haft en trevlig dag idag, varit på Avion med väninna, fikat gott på FInas, slagit in de få julklappar jag handlat, ätit plankstek för att fira vår inneboendes avklarade kurs, suttit en stund och stickat på sockarna jag ska göra åt Livskamraten. Hur sjutton kan man känna sig stressad då? Jag verkar väl leva ett riktigt lyxliv? Promenader, go´fika, trevligt umgänge….. vad vill jag ha ut av livet egentligen?

Igår var vi ju till Levar  Hotell och njöt av deras underbara lunch-julbord. Så trevligt, så gott, så vackert. Jag fick titta in på ett av enkelrummen och där stod mamma och pappas vackra höga hallbyrå. Vilken känsla att se den igen. Komplett med avflagnande färg och allt, suck, vilka minnen som kommer fram. Nu står den fint i ett vackert rum, bättre kan det inte bli. Min gamla släkting som firade sin 85-årsdag var mycket nöjd med besöket på hotellet och den goda lunchen. Det var en bra födelsedag tyckte hon.

Idag köpte jag köttfärs så i morgon blir det till att göra köttbullar och på kvällen is-choklad och några andra julgotter. Sedan blir det till att följa lilla L till avslutningen på ridskolan, kul! De har löfte om att åka skrana bakom hästarna så jag hoppas verkligen att det är fint snöföre. Inget mer regn tack.

Snurra min jord……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.