Fundering längs E4

Idag har jag kört längs E4:an. Ovanligt stökigt var det, inte för att det var mycket trafik utan mer för allt arbete som försiggick på sidan om vägen. Borttagning av snö; traktorer, lastbilar, alla jobbar för fullt för att försöka få bort lite mer av snömassorna längs vägen. Det var stor skillnad mellan Umeå och Sundsvallstrakten kan jag säga. Hemma börjar det se lite vårlikt ut men här vid SpanskaVillan är det fortfarande vinter med enorma snömängder. Vi har dottern med man här och det kan man konstatera; de är ena hejare på att skotta. Jag får ont i ryggen bara av att se dem.

De håller på och förvandlar vår ”gång” till ett isolerat och fint förråd. Det känns helt fantastiskt att se så fint det blir. Jag är så glad att jag inte behövt göra detta själv. Det skulle inte alls blivit så bra. Jag ska lägga ut en bild imorgon, före och efter. Det blir en bra plats att använda som kallskafferi att lägga ut potatis och annat i. Dessutom blir det utrymme för att förvara de verktyg man vill ha nära till hands och en tredjedel ska användas som ett förråd för saker rätt och slätt. Inte dumt. Det kommer att behövas ett ordentligt förråd när vi ska börja bo här året-runt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.