Mysigt

Oj, vad våra arbetare jobbar! Den långa, tråkiga gången börjar se riktigt fin ut. Så här såg den ut från början när den var tömd på allt skräp.
received_215055032409093Inte alltför fräscht men har fungerat bra som ett skräputrymme. Men nu är det isolerat mot muren, panelat, isolerat innertak och just nu håller de på och bygger kortväggen så att det blir ett stängt rum istället för en lång gångyta.
20180322_104109Så skönt! Närmast balkongdörren som leder in till Salen blir det smala hyllor för köksföremål och vi ska även flytta ut det gamla kylskåpet/frysen dit. Kylen är tänkt att fungera som en naturlig avdelare i utrymmet och bakom det blir det hyllor som ska rymma det allra mesta. Gången är 5,5 meter lång och vi ska verkligen försöka att utnyttja ytan på bästa sätt.

Gott om snö har vi fortfarande. Våra duktiga byggare har skottat sig ner till marknivå, nästan, för att skapa en gångväg ner från parkeringen. Här är dottern på väg upp till parkeringen.
20180322_135643
Är det riktigt klokt? Vilken vinter. Men det gäller att göra det bästa av det så idag tog jag hunden och gick en långpromenad längs ett av de många skoterspåren. Det var som att promenera på en bred landsväg så väl uppkört var spåret.Blir det lika fint väder imorgon så ska jag baka en kaka och bjuda våra arbetare på kaffe och kaka ute på den stora fällen. Man måste vara snäll med dem som jobbar åt en. Så skönt att slippa göra det själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.