Ensamma

Nu är vi ensamma tillsammans, Livskamraten och jag. Det är första gången på ett par veckor och det känns skönt. Nu är huset städat, förrådet står och torkar så vi kan lägga golvet lite senare. Vi planerar framåt för fortsatta åtgärder inför flytten från huset. Märkligt känns det, men också spännande.

Nu får friden sänka sig över huset och vi tar några lugna dagar. Få se om vi får främmande under påsken; ett av barnbarnen kör upp för körkortet till veckan och verkar sugen på att få använda kortet och komma ner till oss (under förutsättning att han klarar kortet förstås.) Vi sätter ingen press……..

Det vi nu har att reda upp är vilka möbler som ska tas med; om vi ska göra någon rockad på rummen här och tänka helt nytt och fritt. Inte helt lätt, det är så lätt att fastna i det som finns här och nu.

20180323_182152

Det kanske blir några vackra vyer även denna sommar. I varje fall försökte himlen stråla lite försiktigt nu i eftermiddag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.