Äntligen

Det har varit en fin dag idag, massor av sol. Jag har målat den nya dörren och tre väggar i det nya förrådet, skönt. Imorgon ska jag ta den fjärde väggen som är husets putsade yttervägg. Inte nog med det, vi satt ute och drack kaffe i strålande sol och alldeles vindstilla var det. Sedan gick jag över till ett par grannar och kom precis när de satt och drack kaffe så det blev en kaffetår till. Åter hemma satte jag mig åter i det soliga hörnet och då kom minsann en annan granne och vi fick oss ett trevligt samtal. Känns alltså bara bra idag.

Nu har vi just fått höra att våra byggjobbare troligen inte hinner komma hit före påsk. Det är ju synd, men det är bara att acceptera, tur att vi är flexibla. Vårt fina trädgårdscenter har just meddelat att de fått hem massor med fina vårplantor. Ser trevligt ut, men är alldeles för tidigt att köpa.

Det är kanske hopp om vår i alla fall.

Hör om Trumps gamla älskarinnor, beklagar hans fru som tydligen just hade fött sonen när han var ute och luftade ”gammhärken” sin. Ja, det är väl kanske inte riktigt rätt benämning, men jag skriver det i alla fall. Tänker med beklagande på fru Trump som säkert känner sig sviken efter att ha fött parets son och beklagar även de kvinnor som uppenbarligen inte var tillsammans med Trump för kärleks skull utan av andra orsaker; pengar?.

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Man kan må illa för mindre alltså! 🙁 usch vilken äcklig typ han är alltså..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.