Påskafton

Även denna dag har varit sagolik, solig och vindstilla. Tänk så skönt. Vi har visserligen en väldigt liten snöfri yta att sitta och fika på
20180331_141538men det räcker för oss. Två stolar och ett litet bord för kaffekoppen. Mer behöver man ju inte.

Eftersom ingen i vår familj kommer och besöker oss i år så har jag försökt övertala Livskamraten om att vi ska fara ut och äta någonstans, men se det vill han inte. ”Vi har ju mat i kylen”, säger han och ja, det har vi ju, det kan jag inte förneka.

Igår promenerade vi tvärs över sjön och våldgästade grannarna där. Vi hann bara slå oss ned ute på altanen så kom ytterligare en granne och slog sig ned. Vi hade bara hunnit få fram kaffekopparna så dök våra närmaste grannar upp och så satt vi där, vi som är själva ursprungsgänget vid Öjen, alla 7 + lilla vovven förstås. Så märkligt att vi alla stötte ihop på samma ställe, helt oplanerat.

Jag önskar er alla en härlig Påsklördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.