Ibland skäms man å andras vägnar

Jag har sett en del av de kommentarer som några människor skrev om Durmaz efter fotbollsmatchen igår. Helt vansinnigt. Jag skäms å deras vägnar. Hur kan man vara så idiotiska. Durmaz svar:: ”Jag står här stolt och representerar mitt land.”

Det är ingen tvekan om vem som är den bäste representanten för oss svenskar, dvs vi som har det sunda förnuftet i behåll. När man ser hur folk uttrycker sig på sociala media så förstår man inte – vem uttrycker sig på detta sätt? hur kan man skriva sådana idiotiska saker? En annan sak som dyker upp i huvudet – vad har hänt med människors förmåga att uttrycka sig, har de inte gått i skolan överhuvudtaget? Sorgligt.

Visst var det ett snöpligt slut på fotbollen, men så är det i idrottens värld. Några sekunder kan vända upp och ner på allt.

Vi har i alla fall varit till Skatan idag, Där på Skatans krog har de öppnat rökeriet nu så jag åt rökta räkor med aioli och bröd. Livskamraten tog en gravlax-macka. Oh, så gott, så underbart. Soligt, massor med folk, det kändes som semester!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.