Oändligt med sol

Sol inne; Sverige besegrade Mexiko! Sol ute, över +30 i solen. Arbetet med uterummet går vidare med regling för fönster samt fem takstolar har kommit på plats. Tanken var att alla takstolar skulle upp, men värmen tog över och vi orkade helt enkelt inte. Jag har i alla fall målat alla fem och det är jag nöjd med.

Altan3

Nu kan man börja ana sig till hur det ska bli och det kommer att bli bra, det är jag övertygad om. Allting måste specialbyggas för jag vill inte att de speciella murarna ska förstöras, jag vill ha kvar det som gör stället unikt. Livskamraten överlåter allt det åt mig att hålla bevakning på.

Jag känner mig lite tung i huvudet idag, saknar det sköna badet. Igår var det så skönt, men idag så vände vinden och blåste ut allt det varma ytvattnet. Jag hade tagit med schampo och tvål och tänkte tvätta bort alla målarfläckar i sjön, men burr, det blev bara ett hastigt dopp och sedan in i duschen. Idag fick jag ta lastbilen och åka och hämta mer byggmaterial. På vår lilla väg fick jag möte med bonden och han hade traktor minsann. Så jag fick alltså backa ända till dess att jag kunde köra in på en gårdsväg och släppa förbi honom. Det var nervöst kan jag säga. Någon hejare på att backa är jag inte och att göra det med lastbil…….. Men det gick bra så det är jag stolt över.

Önskar er en skön kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.