POSTNORD plus annat

Ingen baddräkt i sikte! Tydligen ska man ha låååååååång framförhållning när man beställer varor som ska levereras av Postnord. Helt otroligt, så låååååååååååååååångt har väl Sverige inte blivit.

En sak till om Postnord. En mig närstående är folkbokförd på sin bostadsadress, precis som man ska vara. Ändå får hon ingen post i sin brevlåda. Istället returneras posten till avsändaren, va? Fakturan för sotningen hade skickats till vår gamla adress i Holmsund och därefter eftersänts hit till SpanskaVillan. Varför?

Hon orkade inte tjafsa mer med Postnord så jag åtog mig tjafsandet. Första åtgärden var att ringa dit och fråga vad de hade för postadress på henne.” -Nej, har inget datasystem där vi kan se adresser. Adressen kommer från Skatteverket” blev svaret. Jag menade att någonstans måste ändå adressuppgifterna finnas, hur kunde de annars skicka viss post till oss? Hur vet de att vi hör ihop? ”Nej, allt kommer från Skatteverket”. Burr, hos Skatteverket finns rätt adress. Varför har inte Postnord den? Vilka dj-kla rutiner har de egentligen?

Min nästa åtgärd blev att skicka ett mejl till Postnord (samma adress som jag för dialogen om min saknade baddräkt via). Vi får väl se vad jag får för svar.

 

Idag blev det lite sorgligt när vi skulle fortsätta med att sätta takstolar på andra halvan av Calle del Lago. Det visade sig att muren lutade för mycket för att det skulle gå att belasta den med fönster och takstolar, risken att den skulle rasa utåt var alldeles för stor. Det var ett svårt beslut att fatta, men vi bestämde att den måste rivas.
Altan4

Ingen mur längre, det känns i hjärtat. Allt Knuttes arbete……………… men den nya fönsterväggen måste vara stabil, så är det bara.

altan5

Här ligger början till den nya träkonstruktionen. Få se vad vi kan hitta på för att ändå behålla det spanska intrycket
Just nu vill jag bara att det ska bli klart så vi kan njuta av vår sjösida.

blommor

Så blommar det i slänten, fint tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.