Gammal vänskap…

Idag har vi haft besök av min bästis från småskolan tillsammans med hennes man. Vi har pratat oavbrutet hela dagen. Nu när de åkt så känner jag mig lite dämpad. Tänk att en vänskap kan bestå trots att det gått många år då vi inte träffats. Det är märkligt….men något att vara tacksam för.

När jag nu sitter vid datorn och tittar ut på sjön så ser jag vår gamla flotte ligga mitt ute på sjön. Det är de nya ägarnas son som varit ute och badat hela dagen tillsammans med ett gäng kompisar. De hoppar och dyker oavbrutet, att de orkar. Efter att dagens gäster åkt iväg så gick jag också ned och badade. Underbara sjö, hur skulle man klarat denna sommar om man inte haft den att hoppa i.

Idag kom tätningslisterna till taket så nu kan våra hantverkare få komma tillbaka och göra färdigt taket. Jag har dock inte hört något om de saknade delarna till fönstren och det gör mig lite nedstämd. Jag är faktiskt less på att leva på en byggarbetsplats, vill bara ha allting färdigt och få koppla av. Suck.

Nu måste jag börja planera inför lördagens 280-årskalas. Vad ska vi ha för tilltugg till champagnen? Parmesan-chips är ett förslag som jag fått och det låter bra. Men något mer måste jag ha. Fantasin är inte riktigt på topp i denna värme. Får ta och zappa runt på Internet en stund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.