Ännu en dag

Så har torsdagen, nästan, passerat. På morgonsidan kom en häftig störtskur så både Livskamraten och jag trodde att det skulle bli en helgrå dag. Men icke, efter bara en stund så kom solen fram och det blev en underbar dag.

Nu på eftermiddagen så tog jag fram några av de jullådor vi tagit fram från bondens förråd. Jag har köpt rejäla plastlådor med lock som jag tänkt märka upp och kunna förvara nere i källaren. De första tomtarna hade en del att säga så vi tog oss ett snack vid fikabordet ute på altanen.
20181018_143852

De var lite upprörda över att jag lät ett av barnbarnen, som var med och packade vid flytten, få kasta bort två jullådor. Hur kunde jag tillåta detta? Ja, det undrar jag också och det är en av anledningarna till att jag måste packa upp alla julsaker, bara för att kolla vad som inte finns med längre.

Livskamraten som uppenbarligen har slutat se tomtarna när jag packat upp dem ”hemma” bara satt och skakade på huvudet och kom med dumma kommentarer: ”tomtar på loftet”, ”så mycket cigaretter jag kan köpa med tanke på hur mycket pengar du lagt på tomtar”. Men jag lyssnar inte på honom överhuvudtaget i detta fall. När han kommenterade att ”nu är det i alla fall slut med tomtehuset som du byggt upp de senaste åren” så log jag bara i mjugg. Haha, han kommer att få sig en överraskning längre fram.

Nu ska jag beställa en soffa för hemleverans. Vi ska ha middagsfrämmande nästa helg och då vill jag ha soffan på plats. Denna helg blir det Elvislåtar av Gänget från Gnarp på Folkets Hus i Kvissleby. Det låter väl mysigt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.