Styrketräning

Idag var det dags att prova styrketräningen i Kvissleby. Medelåldern var hög, men musiken bra och cirkelträning är alltid bra. Vi hade 15 stationer och kroppen mindes fortfarande de gamla rörelserna i maskinerna. Så skönt att få använda sin kropp ordentligt. Detta ska jag fortsätta med. Måste försöka få till lite vattengymnastik också. Fram för mer endorfiner!

Imorgon är det läkarbesök. Ny vårdcentral, nya läkare. Har förberett mig noga på vad jag vill ta upp och ska ta med utlåtandet om benskörhet. Vet inte om det är så mycket de kan göra, jag äter kalcium och D-vitaminer, jag promenerar och nu har jag börjat styrketräna också. Det kanske finns några tabletter man ska ta ett tag. Jag är beredd på allt i alla fall.

Idag har jag också fortsatt med att ställa i ordning här hemma och det börjar kännas mer och mer som ett året-runt-boende. Det känns bra att få ta fram mina saker som jag behöver för att kunna leva ett vanligt vardagsliv. Det är ju ändå så att vardagarna dominerar. Ha en bra vardag imorgon. Glöm inte att göra åtminstone en sak som är bara för ditt höga nöjes skull.

2 kommentarer

 1. Inga-Britt Gustavsson

  På tal om läkarbesök …
  Min erfarenhet är att alltid hittar dom nåt nytt fel om man går dit .
  I mitt fall när jag ramlade utför trappan och dom röntgade huvud och halva ryggen såg att ena sköldkörteln var förstorad….. Min kommentar var : Säg inte att du har hittat nåt mer feI !
  Efter en del prover ska det nu snart bli operation .
  Det var nog tur att jag ramlade i trappan !!

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Men oj, det var väl ändå bra att de hittade felet med sköldkörteln! Hoppas att du inte behöver vänta så länge på att genomföra den. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.