En dag för lugn och ro

Så trevligt vi hade igår! Middag med sex personer, god mat (självskryt), god dricka, mycket prat och många skratt. Vårt ommöblerade allrum, med nya soffan, fungerade jättebra och kändes mysigt och ombonat. Det börjar ta sig med året-runt-känslan.

I morse tog vi det väldigt lugnt, fikade länge, pratade, eldade i kaminen. Livet är gott.

Mitt på dagen tog jag bilen och åkte till Birsta. Sist när vi hade lilla L och lille J här så lovade jag att jag skulle fixa till lite i gästrummet så att det blir bättre förvaringsutrymme för deras saker när de kommer. Nu har de höstlov och ska komma hit, så nu måste jag göra slag i saken. Nu ligger skåpet i bilen och ska monteras ihop i morgon så allt blir klart till dess att de kommer.

Sedan åkte jag vidare och handlade nya träningskläder till styrketräningen, nya Icebugs och ett par varma överdragsbyxor. Man måste förbereda sig inför vintern, det har ju redan kommit lite snö. Nu blir det en lugn kväll, vi har kvar lite pannacotta som vi ska äta i kväll med blåbär och hallon. Smaskens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.