Jaha, så blev det…

Löfven misslyckades, jaha. Tänk så mycket tjafs, så mycket turbulens det skapat. Ändå så tuffar vi svenskar på och vardagen löper. Måtte bara våra s.k folkvalda få h.cken ur vagnen och ta sitt ansvar, det som de faktiskt får väldigt bra betalt för.

Det blev ett besök till akuttandvården idag. Där kom det fram att egentligen så gäller garantin för utförd tandvård, exv ny krona, i två år. Så jag har alltså rätt att få gluggen åtgärdad kostnadsfritt. Men det gäller ju i ett annat landsting så vi (tandläkaren) löste det genom att jag fick betala en liten summa för att hon satte fast den lösa kronan igen. Så skönt. Jag avskyr när det är något fel inne i munnen.

Så åkte jag hem och monterade ihop den nya hyllan där gäster ska kunna förvara sina väskor etc när de kommer och hälsar på.

Jag kan inte låta bli att lägga ut en bild på vår fantastiska sjö. Den skiftar ständigt men är alltid lika vacker.
vackert

Himlen finns i sjön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.