Andra advent

Nu mår jag bra! Jag fick just ett telefonsamtal och vi kommer att få besök av familjen i jul, hurra! Visserligen inte förrän på juldagen, men det har absolut ingen betydelse. Jag är så glad, det har inte känts så roligt att tänka att vi ska fira en hel julhelg utan familj. Nu överväger jag att åka norrut (hemåt) nästa vecka så jag hinner vara lite social, fira lite födelsedagar med mera, med mera. Ska kolla väderleken, är det dåligt väder så kanske jag får ta buss eller tåg.

Vi har hämtat ytterligare 1 kubikmeter ved idag. Den är packad i säckar och den får stanna kvar i den gamla pickupen, det ryms helt enkelt inte mer i vårt förråd. Men nu känner vi oss rustade inför vintern och eventuell kyla. Tre kubikmeter från Rolf och vår jättestora björk dessutom som ligger och torkar så fint.

Snart är det middagsdags och vi ska tända det andra ljuset. En stämningsfull stund. Det blir rester till middag, men sedan ska vi fritera camembert som efterrätt, har aldrig gjort det själv men efter att ha sett Tina Nordström göra det i ett TV-program så ska vi prova.

Jag önskar er en fin andra advent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.