Tillbaka igen

Idag körde jag hem igen, en klar, kall dag med solen liggande precis i ögonhöjd irriterande nog. Men det gick bra att köra och jag till och med stannade och tvättade bilen. Det behövdes verkligen efter allt slask och blask.

I bilen lyssnade jag på P1, radiopsykologen. Det är intressanta program och han har verkligen en förmåga att få lyssnaren att sätta ord på sin egen situation. Väldigt intressant att lyssna på. Idag var det en ung kvinna som, i korthet, aldrig kände att hon hade frid och lugn i sig själv utan alltid måste sträva efter att göra något nytt, utvecklas, byta arbete, lägenhet etc. Så är det, vi kan ha det hur bra som helst men har vi inte ro inom oss själva så mår vi heller inte bra. Trivs jag inte med mig själv så hur ska jag då kunna trivas med allt annat omkring mig. Tänk på det, det ska jag göra. Bara lägga mig i kväll och tänka på allt gott som finns just nu, just här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.