Tomgång

Just nu går jag lite på tomgång. Jag har mycket att göra inför julen, men jag har inte lust just nu. Vad gör man då? Jo, man ger blanka fasen i allt som man tänkt göra och kurar ihop sig under den nya, gosiga pläden från Rusta. Först tänder man ett antal ljus och ser till att elden brinner i alla tre eldstäderna. Vi kör komplementvärme med en luftvärmepump och några element, men lagom till att det blev -14 så har två av elementen lagt av. Varför är det så dålig hållbarhet på moderna element? Vi får åka iväg och köpa nya, oljeburna element i morgon.

När man känner sig lite frusen och ”hurven” så har man inte lust att göra något överhuvudtaget. Det kommer alltså att bli massor att göra torsdag-fredag nästa vecka. Men så får det bli, har man inte arbetslust så har man inte. Tur att man inte jobbar längre, den arbetsfilosofin kanske inte arbetsgivaren skulle gilla.

Jag önskar er alla en härlig 3:e advent.

Tänd ett ljus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.