Önskar en God Jul

Nu hoppas jag att julefriden får sänka sig över världen. Den nya snön ligger vit och vacker, skinkan ska griljeras, köttbullar ska rullas och de sista julklapparna slås in. Gästrummet ska förberedas för gästerna. Mammas virkade juldukar pryder sin plats. Allt är i ordning. Någon tomte kommer inte eftersom Livskamraten och jag ska fira julafton helt ensamma och vi träffade ju tomten redan i torsdags. Vi ska ut och skotta, men sedan blir det nog till att kura inomhus resten av dagen. Nu får bloggen vila ett par dagar.

jul2018GOD JUL tillönskas dem som läser min blogg och önskningen räcker till även för dem som inte läser den.

 

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Så härligt att få luta sig tillbaks och bara vänta in julen 🙂
    God jul till dig och LK. Hoppas julen blir som Ni önskar! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.