Så elak jag kan vara!

I morse vaknade vi till strålande sol över vita vidder, inte dumt. Men dropp fanns i alla fall, Livskamraten såg eländig ut, riktigt genomförkyld hade han blivit under natten. Min första, elaka, tanke var: -då blir det inget vatten till badrummet idag heller!

Skäms på mig, så får man väl inte tänka! Det går ju ingen nöd på mig, jag får väl duscha på nedervåningen ett tag till. Nej, jag får inte / kan inte vara arg på någon som är sjuk, suck….. för att kompensera min elakhet så kokade jag upp ett par ägg så han skulle få något i magen. Medan ägget kokade så satte jag mig vid datorn och släktforskade lite. Efter ca 20 minuter gick Livskamraten förbi och frågade då -kokar du något?

Aj, aj, jag hade precis glömt bort äggen, nu var de väl kokta, men han åt dem ändå.

För övrigt började jag plantera om mina Svärmors Tungor, delade dem och gav ny jord. Även Fredskallan fick sig en större kruka med färsk och fin jord. Känns bra. Jag har också klippt ned två pelargoner och tagit ett par skott, alldeles för tidigt men jag fick vårkänslor idag under promenaden.

januari2019
jan5

Naturen är så vacker.

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hoppla…det var elakt 😀 Nä, inte på riktigt! Äggen hade kunnat vara jag, lätt disträ och fort hamnar man i nåt spännande och glömmer tid och rum. Ha det fint! //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.